Un spatiu potrivit celor cu pasiune pentru gatit si ziua de duminica!

Ediția 1.1 cu echipa Simo și Tzap – Tagliatelle cu spanac și sos alb

Ediția 1.1 cu echipa Simo și Tzap – Tagliatelle cu spanac și sos alb

In urma extragerii cu servețele ce avut loc în miez de noapte în afumatul Interbelic, zeii au hotarât ca echipa ce va deschide seria duminicilor delicioase și creative să fie alcatuită din Simona și Tzap. 🙂 La o prima vedere, s-ar putea zice ca echipa 1 este cea mai puternică din concurs datorită experienței extensive într-ale bucătăritului. Dar asta ramâne de văzut, let the games begin. 🙂

image

Simona si Tzap au vrut sa tina cat mai secreta reteta cu care urmau sa ne dea pe spate. Din pacate pentru ei locul faptei nu are usa care sa ascunda actiunea de ochii lumii si nici nu au avut toate ingredientele care le erau necesare din prima. Andreea si Ada au sacrificat confortul covorului din sufragerie pentru a face 2 drumuri diferite la magazin pentru usturoi, patrunjel si rosii cherry. S-au legat insa niste idei frumoase in sufragerie: 1. plantatie de catina si 2. comunicare, marketing si alte parteneriate cu salonul Yummy Mummy (@Ada – sa nu uitam!)

image
image
image

In acest timp in bucatarie lucrurile au inceput sa se incalzeasca, mai ales datorita aburului fierbinte din oala cu tagliatelle si temperamentului celor 2 concurenti. Simona a trebuit sa indure conditii vitrege de gatit, lui Tzap lipsindu-i din bucatarie si strecuratoarea si sita si tifonul. In ciuda acestor probleme, dupa 2 ore intense s-a auzit si minunata chemare: „la masaaaaaaa”.

image
image
image
image

Marea degustare a inceput intai vizual: pe langa vibe-ul fresh pe care il emanau farfuriile cu tagliatellele verzui, echipa 1 a plusat cu un steag al Italiei alcatuit din patrunjel, usturoi si rosii cherry. S-au dat puncte serioase aici 😛 Dar si gustul a fost la inaltime! Simona si Tzap au facut un sos delicios de smantana si spanac care s-a imbibat perfect in paste. S-a lasat cu farfurii goale. Mai putin la Ada, dar se intelege, ea are un stomac mic.

image
image
image

Momentul acordarii punctelor a fost un pic tensionat, concurentii neintelegand deciziile publicului votant la capitoul orginalitate. S-au dezbatut intens motivele din spatele acestui criteriu. All in all, echipa 1 s-a ales cu un punctaj frumos si gras care ii pune in pole position pentru castigarea primei editii a “Sunday Chef”.

Mai multe poze pe contul de Instagram: http://instagram.com/sunday_chef

Share

Related Posts

Un altfel de Craciun cu varza de bruxelles si somon la cuptor

Un altfel de Craciun cu varza de bruxelles si somon la cuptor

Ne-am hotărât ca de Crăciun sa fim mai creativi si ne-am decis să preparăm o rețetă nouă cu varză de Bruxelles ( nu am crezut niciodată că poate să fie atât de bună ), somon, creveți și prosciutto crudo. Pentru preparatul final am folosit cateva frunze de […]

Ediția 1.2 cu echipa Ada si Peter – Pui thailandez cu dovleac și cocos

Ediția 1.2 cu echipa Ada si Peter – Pui thailandez cu dovleac și cocos

Tribul “Sunday Chef” s-a reunit iarăși în deja faimosul apartament din Piața Muncii pentru a doua ediție a ostilităților din bucătărie. La tocător s-au prezentat Ada și Peter, aka “Echipa celor mai muncitori oameni din familii”.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *