23:30 construiesc prefermentul
09:20 amestec toate ingredientele si las aluatul, acoperit, la temperatura camerei pentru o ora
10:30 framant aluatul 5-6 minute pana cand este neted si lucios. Il transfer intr-un bol dat cu ulei de masline. Aluatul o sa dospeasca la temperatura camerei pentru 3 ore. Nu e nevoie de stretch&fold
13:30 S-a terminat dospirea la cald si este timpul pentru preforma
13:55 II dau forma finala, transfer pe o tava cu foaie de copt. Acopar baghetele cu o carpa usor umeda si le las la dospit inca 2 ore juma'
15:30 Preincalzesc cuptorul la 250C cu o tava de copt inauntru. Iau carpa de pe baghete
15:55 Pregatesc o tava cu carpe si le imbib cu apa fiarta
15:57 Crestez baghetele
16:00 Introduc baghetele in cuptor, impreuna cu tava cu carpe umede
16:15 scot tava cu carpe umede si intorc tava cu baghete. Asa o sa se rumeneasca uniform
16:30 Baghetele cu maia sunt gata