Go Back

Somon la cuptor cu cartofi noi, sparanghel, fasole verde si aioli de spanac

Cuvinte cheie somon
Timp de pregatire 10 minutes
Timp de gatire 32 minutes
Timp total 42 minutes
Portii 4 persoane

Ingrediente

Somon cu legume

  • 600 g cartofi noi mici 50g bucata
  • 200 g pastai fasole verde
  • 100 g sparanghel
  • 4 bucati fileuri somon ~150g bucata
  • 1 bucata lamaie taiata in 4 felii
  • 1 bucata ardei iute rosu
  • 1 lingura ulei masline

Aioli de spanac

  • 80 g iaurt grecesc
  • 80 g maioneza
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura suc lamaie
  • 100 g spanac
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 50 ml lapte se foloseste cat sa faca sosul mai lichid