Un spatiu potrivit celor cu pasiune pentru gatit si ziua de duminica!

Despre

Salut! Eu sunt Liviu si fac parte din grupul celor indragostiti de mancare. Am multe curiozitati culinare, un sort, un cutit si o camera video and I’m not afraid to use them 🙂

Am inceput acest blog in 2014. Dintr-o joaca. Imi petrec de regula duminicile in familia alternativa – cu prietenii. Si pentru ca ne inspirase fenomentul Masterchef, ne-am impartit in echipe si ne-am intrecut in retete nebune cateva saptamani la rand. A fost o idee delicioasa pe care am documentat-o la inceputuri, aici, online! Anii au trecut, prietenii au ramas, dar entuziasmul in bucatarie il duc doar eu mai departe.

Am fost mereu un auto-didact si asa procedez si cu mancarea. De la simplu la complicat, totul se poate invata (inclusiv editatul video-urilor hihi), atata timp cat ai rabdare si deschidere. Cand ma apuc de ceva nou, imi place sa merg in profunzime. Din acest motiv, dupa ce am incercat sa fac prima oara paine cu maia (and I failed!), stiam ca nu o sa ma opresc pana nu o sa stiu cat mai multe. Asa a aparut prima serie video de la mine de pe blog, “Painea cu Maia”.

Prin continutul pe care il fac vreau sa ii inspir si pe altii sa se ridice de pe canapea, sa mai dea cate un skip la restaurant, la mancarea de la mama sau la Uber Eats, si sa intre in bucatarie. Gatitul este terapie, mood-booster si poate deveni si pasiune.

Acesta nu este un blog de cooking, este un spatiu de joaca si experimente. 

Dacă vrei sa ma intrebi vreodata ceva, imi poti lasa un mesaj privat pe Insta sau imi poti trimitem un email la adresa: [email protected]. Sunt deschis la idei noi si proiecte indraznete 😉 

Share