Un spatiu potrivit celor cu pasiune pentru gatit si ziua de duminica!

Ediția 2.2 – Echipa fetelor – Salată thailandeză cu noodles și carne de porc

Ediția 2.2 – Echipa fetelor – Salată thailandeză cu noodles și carne de porc

La două săptămâni de la ultimul Sunday Chef a venit momentul să fierbem din nou. Și în fața televizoarelor (pam pam dispari băi Ponta) dar și în bucătărie. Acum cele 3 fete cucuiete (aka echipa ASA Learning) s-au prezentat la datorie cu cuțitele în mână și încrederea în suflete.

IMG_5538 IMG_5544

Ideea pe care au mers a fost a Adei – salată thailandeză cu tăiței, măr, morcov, varză, alune caju și carne de porc cu sos dulce. O listă destul de lungă de ingrediente și puțin bizară de altfel. Dar hai, curaj soldați!

Fetele s-au pus rapid pe tocat (au și avut ce) și în nu prea mult timp au umplut ochi un bol imens cu cele mai proaspete culori și arome ale momentului. Curcubeu de toamnă, nu alta!

IMG_5548 IMG_5547

Porcul a fost gătit în două tranșe și perpelit într-un sos delicios de soia, mentă și busuioc. Mirosul cărnii i-a atras pe băieți în bucătărie pe rând (bineînteles, la legume nici nu s-au uitat).

IMG_5563 IMG_5543

Cum Adei nu îi este frică să „get down and get dirty”, și-a luat asupra ei sarcina de a amesteca straturile de salată cu sosul și alunele caju. Odată întrepătrunse legumele, s-a pus rapid peste ele porcul suculent și băieții au fost chemați oficial la masă.

IMG_5553Salată cu noodles și carne porc - Sunday Chef

 

Estetic a fost bine, la nivel de gust a fost la fel de bine. Inspirația a fost cu plus așa că rezultatul a fost de 6 burtici fericite (care au devenit și mai binedispuse în momentul în care au anunțat rezultatele alegerilor prezidențiale – bye bye Ponta, salutare domnule Iohannis!). La Sunday Chef însă nu am avut un învingător de data aceasta – ambele echipe au strâns câte 40 de puncte.

Screen Shot 2014-12-26 at 11.21.15 PM

 

Share

Related Posts

Un altfel de Craciun cu varza de bruxelles si somon la cuptor

Un altfel de Craciun cu varza de bruxelles si somon la cuptor

Ne-am hotărât ca de Crăciun sa fim mai creativi si ne-am decis să preparăm o rețetă nouă cu varză de Bruxelles ( nu am crezut niciodată că poate să fie atât de bună ), somon, creveți și prosciutto crudo. Pentru preparatul final am folosit cateva frunze de […]

Ediția 1.2 cu echipa Ada si Peter – Pui thailandez cu dovleac și cocos

Ediția 1.2 cu echipa Ada si Peter – Pui thailandez cu dovleac și cocos

Tribul “Sunday Chef” s-a reunit iarăși în deja faimosul apartament din Piața Muncii pentru a doua ediție a ostilităților din bucătărie. La tocător s-au prezentat Ada și Peter, aka “Echipa celor mai muncitori oameni din familii”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *