Un spatiu potrivit celor cu pasiune pentru gatit si ziua de duminica!

Ediția 1.2 cu echipa Ada si Peter – Pui thailandez cu dovleac și cocos

Ediția 1.2 cu echipa Ada si Peter – Pui thailandez cu dovleac și cocos
Tribul “Sunday Chef” s-a reunit iarăși în deja faimosul apartament din Piața Muncii pentru a doua ediție a ostilităților din bucătărie. La tocător s-au prezentat Ada și Peter, aka “Echipa celor mai muncitori oameni din familii”.

image

image

Secretomania a fost ceva mai mare de data aceasta, echipa 2 reusind sa tina bucataria inchisa privirilor curioase in permanenta. Singurele indicii au fost ingredientele la care am ridicat cu totii cate putin din sprancene: dovleac, cocos, vinete, sos curry, ienibahar (wtf is that, man?!?!) si mult lime. Un puzzle colorat! 🙂

image
image

In timp ce in sufragerie s-a jucat Guitar Hero, s-a citit, s-au cautat lucruri interesante pentru excursia in Londra si mai ales s-a dormit (Soso primeste premiul pentru cel mai bine odihnit om din casa), in bucatarie s-a tocat mult. Simona a fost cea mai nerabdatoare si a facut multe expeditii scurte in bucatarie. Intruna din ele s-a intors si cu juma de bucatoaie de dovleac la care a rontait fericita timp de 2 minute. Trofeu de razboi!

image

Nici Echipa 2 nu a scapat de drumuri suplimentare la magazin. Totusi, de data aceasta s-a sacrificat unul dintre membrii echipei pentru a tine secretul retetei pana la capat. Peter s-a dus la vanatoare, Ada i-a dat inainte cu reteta. Usor, usor, a inceput sa adie un miros apetisant din bucatarie spre disperarea Simonei care fusese deja lovita de o foame mistuitoare. Si toata lumea stie cum face Simona cand ii este foame…

image

Peter s-a intors destul de repede si totusi au trecut minute bune pana cand a trebuit sa il trezim pe Soso pentru marele moment. La intrarea in bucatarie ne astepta o muzica orientala si o masa plina de culori. Tadaaaam, surpriza echipei 2 a fost Pui thailandez cu dovleac si cocos insotit de un pahar generos de Mai Tai. 

image
image
image

Enough with the talking, more with the eating! Tzap s-a declarat intrigat de gustul si textura dovleacului, admitand in final ca a iesit mult mai bine decat se astepta (in timpul liber este un mic hater al bostanului portocaliu). Simona a lins farfuria ei si a cerut supliment la fel ca si Soso, care inca pe jumatate adormit a comentat totusi ca el nu simte pe nicaieri aroma de cocos. Cocosul, unde este cocosul? Andreea a fost incantata de alegerea echipei 2 mai ales ca nu mai incercase acest fel de mancare pana acum. Si nici Mai Tai-ul acela nu a fost rau deloc 😛

image
image

La capitorul note, cel mai mare punctaj s-a acordat la capitolul originalitate. Echipa 2 a avut curaj si a fost rasplatita pe masura. Nici punctajul de la gust nu a fost mai prejos, dovleacul a surprins pe toata lumea. 🙂 Last but not least, echipa 3 se pregateste de marea infruntare.  Vor reusi sa invinga prejudecatile? Stati cu farfuriile intinse, aflam in cateva zile!

Share

Related Posts

Un altfel de Craciun cu varza de bruxelles si somon la cuptor

Un altfel de Craciun cu varza de bruxelles si somon la cuptor

Ne-am hotărât ca de Crăciun sa fim mai creativi si ne-am decis să preparăm o rețetă nouă cu varză de Bruxelles ( nu am crezut niciodată că poate să fie atât de bună ), somon, creveți și prosciutto crudo. Pentru preparatul final am folosit cateva frunze de […]

Ediția 1.1 cu echipa Simo și Tzap – Tagliatelle cu spanac și sos alb

Ediția 1.1 cu echipa Simo și Tzap – Tagliatelle cu spanac și sos alb

In urma extragerii cu servețele ce avut loc în miez de noapte în afumatul Interbelic, zeii au hotarât ca echipa ce va deschide seria duminicilor delicioase și creative să fie alcatuită din Simona și Tzap. 🙂 La o prima vedere, s-ar putea zice ca echipa […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *