Un spatiu potrivit celor cu pasiune pentru gatit si ziua de duminica!

Invitați speciali – echipa Aleka și Aditzu – pui umplut cu cușcuș, legume și brânză feta

Invitați speciali – echipa Aleka și Aditzu – pui umplut cu cușcuș, legume și brânză feta

În drăguța vacanță de toamnă pe care am petrecut-o la Londra anul acesta ne-am chinuit gazdele cu o seară de duminică de gătit. Parcă nu era de ajuns că săracii oameni ne-au suportat atâta timp la ei în sufragerie că i-am pus să ne și hrănească cu ceva bun de tot.

IMG_5931  IMG_5946

Aleka a percutat rapid, a fost la supermarket și l-a pus pe Aditzu la treabă. Tu taie legumele, eu fac cușcuș-ul. Tu taie brânza, eu umplu puiul. Tu condimentează, eu bag puiul în punga magică.

IMG_5948

După o oră de stat la cuptor în care aproape am murit de la mirosul prea bun a venit momentul înfruptării. Hămesiți după câteva ture de mima ne-am năpustit asupra celor 2 pui frumos rumeniți. Carnea a fost delicioasă dar cușcuș-ul printre care se topise brânza feta a fost…oh mamma!!!

IMG_5953 IMG_5956

Dragilor, noi nu mai plecăm acasă!

 

Share

Related Posts

Un altfel de Craciun cu varza de bruxelles si somon la cuptor

Un altfel de Craciun cu varza de bruxelles si somon la cuptor

Ne-am hotărât ca de Crăciun sa fim mai creativi si ne-am decis să preparăm o rețetă nouă cu varză de Bruxelles ( nu am crezut niciodată că poate să fie atât de bună ), somon, creveți și prosciutto crudo. Pentru preparatul final am folosit cateva frunze de […]

Ediția 1.2 cu echipa Ada si Peter – Pui thailandez cu dovleac și cocos

Ediția 1.2 cu echipa Ada si Peter – Pui thailandez cu dovleac și cocos

Tribul “Sunday Chef” s-a reunit iarăși în deja faimosul apartament din Piața Muncii pentru a doua ediție a ostilităților din bucătărie. La tocător s-au prezentat Ada și Peter, aka “Echipa celor mai muncitori oameni din familii”.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *