Un spatiu potrivit celor cu pasiune pentru gatit si ziua de duminica!

Primul humus home-made din viata noastra

Primul humus home-made din viata noastra

 

Ajungi la un moment in viata cand dupa ce ai incercat cam tot ceea ce inseamna “cel mai bun humus din Bucuresti” vrei sa il faci tu cu mana ta. Cat de greu poate sa fie? Dupa ce am luat libanezele si turcii la rand (cu aceasta ocazie consemnam faptul ca humusul de la Naser nu mai este ce a fost), ne-am luat inima in dinti si am atacat raionul cu naut si internetul plin de “best hummus recipe”.

hummus

Prima incercare a avut loc pe 18 martie 2015 cand am pus la cuptor 3 ardei jalapenos impreuna cu vreo 5 catei de usturoi. Am asteptat sa se coloreze dupa care i-am aruncat in blender alaturi de o conserva de naut deja fiert, vreo 2 linguri de pasta de susan, niste ulei de masline si clasicul tandem sare-piper. In plus, ne-am gandit ca humusul e bun si singur dar e si mai bun pe langa o quesadilla hot hot hot cu pui. Si a fost. Dar la reteta ideala de humus mai lucram, inca nu ne-a convins treaba cu home-made-ul!

 

Share


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *