Un spatiu potrivit celor cu pasiune pentru gatit si ziua de duminica!

Ediția 2.1 cu echipa băieților – Paste bolognese cu legume la cuptor

Ediția 2.1 cu echipa băieților – Paste bolognese cu legume la cuptor

Țara arde sub focul pasiunilor politice. E primul tur al alegerilor și ne-am adunat să mâncăm ceva bun în timp ce pe ecran se desfășoară circul. Deși am votat-o cu toții pe Macovei suntem conștienți că nu are cum să ia prea multe procente…dar să vedem rezultatele. Până atunci, către bucătărie unde am schimbat puțin planul – în perioada aceasta se vor înfrunta echipa băieților cu echipa fetelor. May the best cooks win! Adică fetele, bineînțeles.

Echipa baietilor - Sunday Chef

Băieții au fost primii la tocător și au scos din plasele de cumpărături spaghete, sos de roșii, busuioc, morcovi, țelină, carne tocată, ceapă și parmezan. Oh, ok, o ardem italienește, la fel ca mafioții ăștia de la alegeri.

Ingrediente paste bolognese la cuptor

În timp ce băieții începuseră pregătirea cinei, Sara, invitata de onoare, i-a verificat ocazional pentru a se asigura de calitatea bucatelor.

4

S-a curățat, s-a tocat, s-a amestecat și a început să miroasă tare bine dinspre bucătărie. Băieții vor victoria din primul tur…cam ca Ponta. După ce umplutura a fost gata în wok a fost transferată alături de spaghete în tava care abia aștepta un pic de căldurică din cuptor.

Baietii la tocat - Sunday Chef

Spaghete bolognese - Sunday Chef

Spaghete bolognese la cuptor - Sunday Chef

Când s-a auzit dopul de la a doua sticlă de Purcari deschizându-se, am știut că a venit momentul să ne așezăm la masă. Pentru un plus de gust (dar s-a punctat serios și la aspect), băieții au adaugat și busuioc proaspăt tocat împreună cu o ploaie densă de parmezan.

Spaghete bolognese cu busuioc - Sunday Chef

Masa cu spaghete bolognese - Sunday Chef

Apoi liniște. Doar sunetul furculițelor lovindu-se de farfurii se mai auzea din când în când. A fost delicios, bravo băieți ne-ați binedispus pe toate 3! A încercat Ponta să ne întristeze cu un procentaj de tipul too good to be true dar ne-am revenit repede pentru că aveam niște crunchy cake din Ikea și o sticlă de Purcari roze. Lasă că vede el în turul 2 mișcare civilă!!!

Roze de Purcari - Sunday Chef

Share

Related Posts

Un altfel de Craciun cu varza de bruxelles si somon la cuptor

Un altfel de Craciun cu varza de bruxelles si somon la cuptor

Ne-am hotărât ca de Crăciun sa fim mai creativi si ne-am decis să preparăm o rețetă nouă cu varză de Bruxelles ( nu am crezut niciodată că poate să fie atât de bună ), somon, creveți și prosciutto crudo. Pentru preparatul final am folosit cateva frunze de […]

Ediția 1.2 cu echipa Ada si Peter – Pui thailandez cu dovleac și cocos

Ediția 1.2 cu echipa Ada si Peter – Pui thailandez cu dovleac și cocos

Tribul “Sunday Chef” s-a reunit iarăși în deja faimosul apartament din Piața Muncii pentru a doua ediție a ostilităților din bucătărie. La tocător s-au prezentat Ada și Peter, aka “Echipa celor mai muncitori oameni din familii”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *